Banjarbaru Kidul, Banjarbaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarbaru Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Banjarbaru Kidul, {{{nama dati2}}}| ]]

Banjarbaru Kidul iku kacamatan ing Kutha Banjarbaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Banjarbaru Lor
ing sisih kidul karo: Kacamatan Bati-Bati, Kabupatèn Tanah Laut
ing sisih kulon karo: Kacamatan Liang Anggang
ing sisih wétan karo: Kacamatan Cempaka

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Guntung Paikat
  2. Kemuning
  3. Loktabat Selatan
  4. Sungai Besar

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Banjarbaru Kidul, Banjarbaru, Kalimantan Kidul

Kelurahan : Guntung Paikat | Kemuning | Loktabat Selatan | Sungai Besar