Guntung Payung, Landasan Ulin, Banjarbaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guntung Payung
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Kidul
KuthaBanjarbaru
KacamatanLandasan Ulin
Kapadhetan-

Guntung Payung iku salah sawijining kalurahan ing Landasan Ulin, Kutha Banjarbaru, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Landasan Ulin, Banjarbaru, Kalimantan Kidul

Kelurahan : Guntung Payung | Guntung Manggis | Landasan Ulin Wétan | Syamsudin Noor