Craig Gardner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Craig Gardner
Gardner, Craig.jpg
Gardner sawisé gladhèn ing taun 2007
Katerangan priangga
Jeneng dawa Craig Gardner
Tanggal lair (1986-11-25) 25 Novèmber 1986 (umur 36)
Papan lair Solihull, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 8
Karir nom
Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Aston Villa 59 (5)
2010–2011 Birmingham City 42 (9)
2011– Sunderland 19 (3)
Tim nasional
2007–2009 Inggris U-21 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:55, 25 Fèbruari 2012 (UTC).


Craig Gardner (lair 25 Novèmber 1986; umur 36 taun)[1] ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris sig main ango klub Sunderland in posisi glandhang[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Player Profiles: Craig Gardner". Sunderland A.F.C. Dibukak ing 16 March 2011.
  2. "Sunderland sign Craig Gardner from Birmingham". BBC Sport. 30 June 2011. Dibukak ing 8 July 2011.

Pranala njab[besut | besut sumber]