Craig Gardner

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Craig Gardner
Gardner, Craig.jpg
Gardner sawisé gladhèn ing taun 2007
Katerangan priangga
Jeneng dawa Craig Gardner
Tanggal lair (1986-11-25) 25 Novèmber 1986 (umur 32)
Papan lair Solihull, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 8
Karir nom
Aston Villa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Aston Villa 59 (5)
2010–2011 Birmingham City 42 (9)
2011– Sunderland 19 (3)
Tim nasional
2007–2009 Inggris U-21 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:55, 25 Fèbruari 2012 (UTC).


Craig Gardner (lair 25 Novèmber 1986; umur 32 taun)[1] ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris sig main ango klub Sunderland in posisi glandhang[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Player Profiles: Craig Gardner". Sunderland A.F.C. Dijupuk 16 March 2011. 
  2. "Sunderland sign Craig Gardner from Birmingham". BBC Sport. 30 June 2011. Dijupuk 8 July 2011. 

Pranala njab[besut | besut sumber]