Provinsi Pistoia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Pistoia
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Toscana
Ibukutha Pistoia
Area 965 km²
Populasi (2004) 268.503
Kapadhetan 278
Komunitas 22
Nomor Polisi PT
Kodhe Pos 51100
Kodhe Telepon 0573
ISTAT 047
Presidhèn Gianfranco Venturi
Pistoia posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Pistoia ing Italia

Pistoia (basa Italia: Provincia di Pistoia) kuwi sawijining provinsi ing regione Toscana ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Pistoia.

Jembar wewengkon 965 km², lan populasi 268.503 (2001). Ana 22 comune ing provinsi iki.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Pistoia&oldid=813081"