Provinsi Livorno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Livorno
120px
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Tuscany
Ibukutha Livorno
Area 1,218 km²
Populasi (2001) 326,439
Kapadhetan 268
Komunitas 20
Nomor Polisi LI
Kodhe Pos 57014, 57016, 57020-57023, 57025, 57027-57028, 57030-57034, 57036-57039
Kodhe Telepon 0565, 0586
ISTAT 049
Presidhèn Giorgio Kutufà
Livorno posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Livorno ing Italia

Livorno (basa Italia: Provincia di Livorno) kuwi sawijining provinsi ing regione Toscana ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Livorno.

Jembar wewengkon 1.211 km², kanthi populasi 326.444 (2001). Ana 20 comune ing provinsi iki.[1].

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Livorno&oldid=813075"