Provinsi Lucca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Lucca
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Toscana
Ibukutha Lucca
Area 1,773 km²
Populasi (2004) 372,244
Kapadhetan 210
Komunitas 35
Nomor Polisi LU
Kodhe Pos 55110
Kodhe Telepon 0583 and 0584
ISTAT 046
Presidhèn Stefano Baccelli
Lucca posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Lucca ing Italia

Lucca (basa Italia: Provincia di Lucca) kuwi sawijining provinsi ing regione Toscana ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Lucca.

Jembar wewengkon ana 1.773 km², lan populasi 372.244 (2001). Ana 35 comune ing provinsi iki.[1].

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Lucca&oldid=813078"