Provinsi Firenze

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Firenze
Provincia di Firenze-Stemma.svg
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Toscana
Ibukutha Florence
Area 3,514 km²
Populasi (2004) 933,860
Kapadhetan 265
Komunitas 44
Nomor Polisi FI
Kodhe Pos n/a
Kodhe Telepon n/a
ISTAT 048
Presidhèn Matteo Renzi
Firenze posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Florence ing Italia

Firenze (basa Italia: Provincia di Firenze) kuwi sawijining provinsi ing regione Toscana ing Italia. Ibukuthané dumunung ana ing kutha Firenze.

Jembar wewengkan 3.514 km², lan populasi 933.860 (2001). Ana 44 comune ing provinsi iki.[1].

Komunitas wigati[sunting | sunting sumber]


Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Toscana
Arezzo | Firenze | Grosseto | Livorno | Lucca | Massa-Carrara | Pisa | Pistoia | Prato | Siena
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Firenze&oldid=869326"