Pomezia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Balé Kutha Pomezia

Pomezia kuwi sawijining municipality utawa comune ing Provinsi Roma, region Lazio, Italia. Kutha iki dumunung ing koordinat 41° 41' 0" N 12° 30' 0" E. Jroning sensus Istat taun 2001, pedunungé ana 43,960 jiwa lan jembar wewengkon 110.92 km² (42.826 sq mi).

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo
Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pomezia&oldid=813376"