Zagarolo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comune Zagarolo
Coat of arms of Comune Zagarolo
Municipal coat of arms
Negara Flag of Italia Italia
Region Lazio
Provinsi Provinsi Roma
Walikutha
Area 28 km² (11 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 41°50′N, 12°50′E
Gentilic Zagarolesi
Kodhe Telepon 06
Kodhe Pos 00039
Frazioni Valle Martella
Patron St. Lawrence
 - Day 10 Agustus
Website: www.comunedizagarolo.it

Zagarolo kuwi sawijining kutha utawa commune ing Provinsi Roma, ing region Lazio, Italia bagéan tengah. Jembar wewengkon 28 km2 lan cacahing pedunung ing taun 2004 yakuwi 15.100 jiwa. Kutha iki wewatesan karo: Gallicano nel Lazio, Monte Compatri, Palestrina, Roma, lan San Cesareo

Demografi[sunting | sunting sumber]

Tuwuhing pedunung'


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]





Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zagarolo&oldid=813414"