Provinsi Rieti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Provinsi Rieti
Negara Flag of Italy.svg Italia
Region Latium
Ibukutha Rieti
Area 2,749 km²
Populasi (2005) 153,258
Kapadhetan 56
Komunitas 73
Nomor Polisi RI
Kodhe Pos 02010-02016, 02018-02026, 02030-02035, 02037-02044, 02046-02048, 02949
Kodhe Telepon 0744, 0746, 0765
ISTAT 57
Presidhèn Fabio Melilli
Rieti posizione.png
Peta nuduhaké lokasi provinsi Rieti ing Italia

Rieti (basa Italia: Provincia di Rieti) kuwi sawijining provinsi ing dhaerah otonomi Lazio ing Italia. Ibukuthané dumunung ing kutha Rieti.

Jembar wewengkon 2.749 km², lan populasi 147.410 (2001). Ana 73 comune ing provinsi iki.[1]

Komunitas Utama[sunting | sunting sumber]

Refrensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Istat

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Eropah | Italia | Latium (Lazio)
Frosinone | Latina | Rieti | Roma | Viterbo
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Provinsi_Rieti&oldid=813024"