Wektu Éropah Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Wektu Eropah Wétan)
kuning Wektu Éropah Wétan (UTC+2)
Wektu Panas Éropah Wétan (UTC+3)

Wektu Éropah Wétan (basa Inggris: Eastern European Time, EET) iku jeneng zona wektu kang digunakake digunakake déning nagara Éropah lan Afrika ing lor lan duwé prabédan wektu +2 UTC.

Nagara klebu ing zona wektu, antara liya:

Banjur nagara lan kecamatan nggunakake ngisor Wektu Éropah Wétan mung ing mangsa, antarane jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret: