Wektu Éropah Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
kuning Wektu Éropah Wétan (UTC+2)
Wektu Panas Éropah Wétan (UTC+3)

Wektu Éropah Wétan (basa Inggris: Eastern European Time, EET) iku jeneng zona wektu kang digunakaké digunakaké déning nagara Éropah lan Afrika ing lor lan duwé prabédan wektu +2 UTC.

Nagara kalebu ing zona wektu, antarané:

Banjur nagara lan kacamatan migunakaké ngisor Wektu Éropah Wétan mung ing mangsa, antarané jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret: