Wektu Éropah Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
kuningWektu Éropa Wétan (UTC+2)
Wektu Panas Éropa Wétan (UTC+3)

Wektu Éropa Wétan (basa Inggris: Eastern European Time, EET) iku jeneng laladan wektu kang digunakaké digunakaké déning nagara Éropa lan Afrika ing lor lan duwé prabédan wektu +2 UTC.

Nagara kalebu ing laladan wektu, antarané:

Banjur nagara lan kacamatan migunakaké ngisor Wektu Éropa Wétan mung ing mangsa, antarané jam 1:00 UTC ana ing pungkasan ing Oktober nganti ana ing pungkasan Maret: