Teluk Timbau, Dusun Hilir, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Teluk Timbau
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanDusun Hilir
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Teluk Timbau iku siji désa ing Kacamatan Dusun Hilir, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Dusun Hilir, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Batampang | Batilap | Damparan | Kalanis | Lehai | Mahajandau | Mangkatir | Sungai Jaya | Teluk Timbau


Kalurahan : Mengkatip