Mangkatir, Dusun Hilir, Barito Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangkatir
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanDusun Hilir
Jembar80,00 km2
Gunggunging warga352 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Mangkatir iku désa ing Kacamatan Dusun Hilir, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Dusun Hilir sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Dusun Hilir, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Batampang | Batilap | Damparan | Kalanis | Lehai | Mahajandau | Mangkatir | Sungai Jaya | Teluk Timbau


Kalurahan : Mengkatip