Tegalsari, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalsari
Désa
Tegalsari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Tegalsari
Tegalsari
Tegalsari kapernah ing Jawa Tengah
Tegalsari
Tegalsari
Tegalsari kapernah ing Indonésia
Tegalsari
Tegalsari
Koordhinat: 7°28′53″S 110°40′44″E / 7.48146°S 110.67886°E / -7.48146; 110.67886Koordhinat: 7°28′53″S 110°40′44″E / 7.48146°S 110.67886°E / -7.48146; 110.67886
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2006

Tegalsari iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)