Péngkol, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Péngkol
Désa
Péngkol kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Péngkol
Péngkol
Péngkol kapernah ing Jawa Tengah
Péngkol
Péngkol
Péngkol kapernah ing Indonésia
Péngkol
Péngkol
Koordhinat: 7°19′50″S 110°47′15″E / 7.33042°S 110.78756°E / -7.33042; 110.78756Koordhinat: 7°19′50″S 110°47′15″E / 7.33042°S 110.78756°E / -7.33042; 110.78756
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2010

Péngkol iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.