Péngkol, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Péngkol
Désa
Péngkol kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Péngkol
Péngkol
Péngkol kapernah ing Jawa Tengah
Péngkol
Péngkol
Péngkol kapernah ing Indonésia
Péngkol
Péngkol
Koordhinat: 7°19′50″S 110°47′15″E / 7.33042°S 110.78756°E / -7.33042; 110.78756Koordhinat: 7°19′50″S 110°47′15″E / 7.33042°S 110.78756°E / -7.33042; 110.78756
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2010

Péngkol iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)