Manyaran, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manyaran
Désa
Manyaran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Manyaran
Manyaran
Manyaran kapernah ing Jawa Tengah
Manyaran
Manyaran
Manyaran kapernah ing Indonésia
Manyaran
Manyaran
Koordhinat: 7°35′04″S 110°40′52″E / 7.58445°S 110.68116°E / -7.58445; 110.68116Koordhinat: 7°35′04″S 110°40′52″E / 7.58445°S 110.68116°E / -7.58445; 110.68116
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2001

Manyaran iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.