Manyaran, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manyaran
Désa
Manyaran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Manyaran
Manyaran
Manyaran kapernah ing Jawa Tengah
Manyaran
Manyaran
Manyaran kapernah ing Indonésia
Manyaran
Manyaran
Koordhinat: 7°35′04″S 110°40′52″E / 7.58445°S 110.68116°E / -7.58445; 110.68116Koordhinat: 7°35′04″S 110°40′52″E / 7.58445°S 110.68116°E / -7.58445; 110.68116
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2001

Manyaran iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)