Banthèngan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banthèngan
Désa
Banthèngan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banthèngan
Banthèngan
Banthèngan kapernah ing Jawa Tengah
Banthèngan
Banthèngan
Banthèngan kapernah ing Indonésia
Banthèngan
Banthèngan
Koordhinat: 7°33′49″S 110°39′12″E / 7.56361°S 110.65321°E / -7.56361; 110.65321Koordhinat: 7°33′49″S 110°39′12″E / 7.56361°S 110.65321°E / -7.56361; 110.65321
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2005

Banthèngan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.