Menyang kontèn

Banthèngan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banthèngan
Désa
Banthèngan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banthèngan
Banthèngan
Banthèngan kapernah ing Jawa Tengah
Banthèngan
Banthèngan
Banthèngan kapernah ing Indonesia
Banthèngan
Banthèngan
Koordhinat: 7°33′49″S 110°39′12″E / 7.56361°S 110.65321°E / -7.56361; 110.65321Koordhinat: 7°33′49″S 110°39′12″E / 7.56361°S 110.65321°E / -7.56361; 110.65321
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2005

Banthèngan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.