Pinggir, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pinggir
Désa
Pinggir kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pinggir
Pinggir
Pinggir kapernah ing Jawa Tengah
Pinggir
Pinggir
Pinggir kapernah ing Indonésia
Pinggir
Pinggir
Koordhinat: 7°26′36″S 110°37′59″E / 7.44338°S 110.63313°E / -7.44338; 110.63313Koordhinat: 7°26′36″S 110°37′59″E / 7.44338°S 110.63313°E / -7.44338; 110.63313
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2004

Pinggir iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.