Menyang kontèn

Klari, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Klari
Désa
Klari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Klari
Klari
Klari kapernah ing Jawa Tengah
Klari
Klari
Klari kapernah ing Indonesia
Klari
Klari
Koordhinat: 7°30′17″S 110°47′49″E / 7.50477°S 110.79707°E / -7.50477; 110.79707Koordhinat: 7°30′17″S 110°47′49″E / 7.50477°S 110.79707°E / -7.50477; 110.79707
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2014

Klari iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.