Sendhang, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sendhang
Désa
Sendhang kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sendhang
Sendhang
Sendhang kapernah ing Jawa Tengah
Sendhang
Sendhang
Sendhang kapernah ing Indonésia
Sendhang
Sendhang
Koordhinat: 7°24′32″S 110°44′40″E / 7.40901°S 110.7445°E / -7.40901; 110.7445Koordhinat: 7°24′32″S 110°44′40″E / 7.40901°S 110.7445°E / -7.40901; 110.7445
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2012

Sendhang iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.