Grogolan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Grogolan
Désa
Grogolan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Grogolan
Grogolan
Grogolan kapernah ing Jawa Tengah
Grogolan
Grogolan
Grogolan kapernah ing Indonésia
Grogolan
Grogolan
Koordhinat: 7°24′16″S 110°45′31″E / 7.40456°S 110.75868°E / -7.40456; 110.75868Koordhinat: 7°24′16″S 110°45′31″E / 7.40456°S 110.75868°E / -7.40456; 110.75868
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2008

Grogolan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)