Majasari, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Majasari
Désa
Majasari kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Majasari
Majasari
Majasari kapernah ing Jawa Tengah
Majasari
Majasari
Majasari kapernah ing Indonésia
Majasari
Majasari
Koordhinat: 7°32′24″S 110°37′34″E / 7.53994°S 110.62605°E / -7.53994; 110.62605Koordhinat: 7°32′24″S 110°37′34″E / 7.53994°S 110.62605°E / -7.53994; 110.62605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2009

Majasari iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)