Bangkok, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangkok
Désa
Bangkok kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bangkok
Bangkok
Bangkok kapernah ing Jawa Tengah
Bangkok
Bangkok
Bangkok kapernah ing Indonésia
Bangkok
Bangkok
Koordhinat: 7°31′17″S 110°41′59″E / 7.52144°S 110.6998°E / -7.52144; 110.6998Koordhinat: 7°31′17″S 110°41′59″E / 7.52144°S 110.6998°E / -7.52144; 110.6998
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2015

Bangkok iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)