Bangkok, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangkok
Désa
Bangkok kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bangkok
Bangkok
Bangkok kapernah ing Jawa Tengah
Bangkok
Bangkok
Bangkok kapernah ing Indonésia
Bangkok
Bangkok
Koordhinat: 7°31′17″S 110°41′59″E / 7.52144°S 110.6998°E / -7.52144; 110.6998Koordhinat: 7°31′17″S 110°41′59″E / 7.52144°S 110.6998°E / -7.52144; 110.6998
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2015

Bangkok iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.