Klumpit, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Klumpit
Désa
Klumpit kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Klumpit
Klumpit
Klumpit kapernah ing Jawa Tengah
Klumpit
Klumpit
Klumpit kapernah ing Indonésia
Klumpit
Klumpit
Koordhinat: 7°18′31″S 110°45′08″E / 7.30873°S 110.75221°E / -7.30873; 110.75221Koordhinat: 7°18′31″S 110°45′08″E / 7.30873°S 110.75221°E / -7.30873; 110.75221
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2003

Klumpit iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.