Dhologan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhologan
Désa
Dhologan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Dhologan
Dhologan
Dhologan kapernah ing Jawa Tengah
Dhologan
Dhologan
Dhologan kapernah ing Indonésia
Dhologan
Dhologan
Koordhinat: 7°31′32″S 110°42′54″E / 7.5255°S 110.71489°E / -7.5255; 110.71489Koordhinat: 7°31′32″S 110°42′54″E / 7.5255°S 110.71489°E / -7.5255; 110.71489
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2016

Dhologan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.