Kebonan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebonan
Désa
Kebonan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kebonan
Kebonan
Kebonan kapernah ing Jawa Tengah
Kebonan
Kebonan
Kebonan kapernah ing Indonésia
Kebonan
Kebonan
Koordhinat: 7°12′24″S 110°46′27″E / 7.2066°S 110.77424°E / -7.2066; 110.77424Koordhinat: 7°12′24″S 110°46′27″E / 7.2066°S 110.77424°E / -7.2066; 110.77424
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2013

Kebonan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.