Kebonan, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonan
Désa
Kebonan kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kebonan
Kebonan
Kebonan kapernah ing Jawa Tengah
Kebonan
Kebonan
Kebonan kapernah ing Indonésia
Kebonan
Kebonan
Koordhinat: 7°12′24″S 110°46′27″E / 7.2066°S 110.77424°E / -7.2066; 110.77424Koordhinat: 7°12′24″S 110°46′27″E / 7.2066°S 110.77424°E / -7.2066; 110.77424
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2013

Kebonan iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)