Srantèn, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Srantèn
Désa
Srantèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Srantèn
Srantèn
Srantèn kapernah ing Jawa Tengah
Srantèn
Srantèn
Srantèn kapernah ing Indonésia
Srantèn
Srantèn
Koordhinat: 7°34′35″S 110°34′48″E / 7.57632°S 110.57988°E / -7.57632; 110.57988Koordhinat: 7°34′35″S 110°34′48″E / 7.57632°S 110.57988°E / -7.57632; 110.57988
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2007

Srantèn iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)