Karangkepoh, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karangkepoh
Désa
Karangkepoh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karangkepoh
Karangkepoh
Karangkepoh kapernah ing Jawa Tengah
Karangkepoh
Karangkepoh
Karangkepoh kapernah ing Indonésia
Karangkepoh
Karangkepoh
Koordhinat: 7°34′45″S 110°32′17″E / 7.57905°S 110.53805°E / -7.57905; 110.53805Koordhinat: 7°34′45″S 110°32′17″E / 7.57905°S 110.53805°E / -7.57905; 110.53805
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2011

Karangkepoh iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.