Karangkepoh, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangkepoh
Désa
Karangkepoh kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karangkepoh
Karangkepoh
Karangkepoh kapernah ing Jawa Tengah
Karangkepoh
Karangkepoh
Karangkepoh kapernah ing Indonésia
Karangkepoh
Karangkepoh
Koordhinat: 7°34′45″S 110°32′17″E / 7.57905°S 110.53805°E / -7.57905; 110.53805Koordhinat: 7°34′45″S 110°32′17″E / 7.57905°S 110.53805°E / -7.57905; 110.53805
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2011

Karangkepoh iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)