Sempulur, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sempulur
Désa
Sempulur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sempulur
Sempulur
Sempulur kapernah ing Jawa Tengah
Sempulur
Sempulur
Sempulur kapernah ing Indonésia
Sempulur
Sempulur
Koordhinat: 7°28′47″S 110°46′34″E / 7.47982°S 110.77615°E / -7.47982; 110.77615Koordhinat: 7°28′47″S 110°46′34″E / 7.47982°S 110.77615°E / -7.47982; 110.77615
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Boyalali
Kacamatan Karanggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2002

Sempulur iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.