Sempulur, Karanggedhé, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sempulur
Désa
Sempulur kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Sempulur
Sempulur
Sempulur kapernah ing Jawa Tengah
Sempulur
Sempulur
Sempulur kapernah ing Indonésia
Sempulur
Sempulur
Koordhinat: 7°28′47″S 110°46′34″E / 7.47982°S 110.77615°E / -7.47982; 110.77615Koordhinat: 7°28′47″S 110°46′34″E / 7.47982°S 110.77615°E / -7.47982; 110.77615
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKaranggedhé
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14.2002

Sempulur iku désa ing Kacamatan Karanggedhé, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)