Tegalarèn, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegalarèn
Désa
Tegalarèn kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalarèn
Tegalarèn
Tegalarèn kapernah ing Jawa Tengah
Tegalarèn
Tegalarèn
Tegalarèn kapernah ing Indonésia
Tegalarèn
Tegalarèn
Koordhinat: 7°51′06″S 109°59′52″E / 7.85176°S 109.99784°E / -7.85176; 109.99784Koordhinat: 7°51′06″S 109°59′52″E / 7.85176°S 109.99784°E / -7.85176; 109.99784
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Tegalarèn iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)