Menyang kontèn

Purwadadi, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Purwadadi
Désa
Purwadadi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Jawa Tengah
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Indonesia
Purwadadi
Purwadadi
Koordhinat: 7°49′35″S 109°59′52″E / 7.82632°S 109.99775°E / -7.82632; 109.99775Koordhinat: 7°49′35″S 109°59′52″E / 7.82632°S 109.99775°E / -7.82632; 109.99775
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2024

Purwadadi iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.