Menyang kontèn

Karanganyar, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanganyar
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°53′14″S 110°01′11″E / 7.88717°S 110.01977°E / -7.88717; 110.01977Koordhinat: 7°53′14″S 110°01′11″E / 7.88717°S 110.01977°E / -7.88717; 110.01977
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2004

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.