Menyang kontèn

Gesing, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gesing
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°51′33″S 109°59′42″E / 7.85918°S 109.99497°E / -7.85918; 109.99497Koordhinat: 7°51′33″S 109°59′42″E / 7.85918°S 109.99497°E / -7.85918; 109.99497
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2016

Gesing iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.