Menyang kontèn

Bubutan, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bubutan
Désa
Bubutan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bubutan
Bubutan
Bubutan kapernah ing Jawa Tengah
Bubutan
Bubutan
Bubutan kapernah ing Indonesia
Bubutan
Bubutan
Koordhinat: 7°50′58″S 110°00′19″E / 7.8495°S 110.00518°E / -7.8495; 110.00518Koordhinat: 7°50′58″S 110°00′19″E / 7.8495°S 110.00518°E / -7.8495; 110.00518
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2018

Bubutan iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.