Menyang kontèn

Blendhung, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blendhung
Désa
Blendhung kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Blendhung
Blendhung
Blendhung kapernah ing Jawa Tengah
Blendhung
Blendhung
Blendhung kapernah ing Indonesia
Blendhung
Blendhung
Koordhinat: 7°50′40″S 109°59′49″E / 7.84453°S 109.99694°E / -7.84453; 109.99694Koordhinat: 7°50′40″S 109°59′49″E / 7.84453°S 109.99694°E / -7.84453; 109.99694
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2021

Blendhung iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.