Menyang kontèn

Kenthèngreja, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kenthèngreja
Désa
Kenthèngreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kenthèngreja
Kenthèngreja
Kenthèngreja kapernah ing Jawa Tengah
Kenthèngreja
Kenthèngreja
Kenthèngreja kapernah ing Indonesia
Kenthèngreja
Kenthèngreja
Koordhinat: 7°51′42″S 109°58′17″E / 7.8618°S 109.97134°E / -7.8618; 109.97134Koordhinat: 7°51′42″S 109°58′17″E / 7.8618°S 109.97134°E / -7.8618; 109.97134
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2014

Kenthèngreja iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.