Menyang kontèn

Bongkot, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bongkot
Désa
Bongkot kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Bongkot
Bongkot
Bongkot kapernah ing Jawa Tengah
Bongkot
Bongkot
Bongkot kapernah ing Indonesia
Bongkot
Bongkot
Koordhinat: 7°50′08″S 109°59′15″E / 7.83548°S 109.98738°E / -7.83548; 109.98738Koordhinat: 7°50′08″S 109°59′15″E / 7.83548°S 109.98738°E / -7.83548; 109.98738
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2023

Bongkot iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.