Menyang kontèn

Sendhangsari, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sendhangsari
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Purworejo Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°46′59″S 109°58′34″E / 7.783°S 109.97611°E / -7.783; 109.97611Koordhinat: 7°46′59″S 109°58′34″E / 7.783°S 109.97611°E / -7.783; 109.97611
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2040

Sendhangsari iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.