Menyang kontèn

Keponggok, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keponggok
Désa
Keponggok kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Keponggok
Keponggok
Keponggok kapernah ing Jawa Tengah
Keponggok
Keponggok
Keponggok kapernah ing Indonesia
Keponggok
Keponggok
Koordhinat: 7°51′45″S 110°00′08″E / 7.86245°S 110.00217°E / -7.86245; 110.00217Koordhinat: 7°51′45″S 110°00′08″E / 7.86245°S 110.00217°E / -7.86245; 110.00217
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2017

Keponggok iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.