Menyang kontèn

Geparang, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Geparang
Désa
Geparang kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Geparang
Geparang
Geparang kapernah ing Jawa Tengah
Geparang
Geparang
Geparang kapernah ing Indonesia
Geparang
Geparang
Koordhinat: 7°52′15″S 109°59′56″E / 7.87096°S 109.99896°E / -7.87096; 109.99896Koordhinat: 7°52′15″S 109°59′56″E / 7.87096°S 109.99896°E / -7.87096; 109.99896
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2012

Geparang iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.