Menyang kontèn

Jenarkidul, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jenarkidul
Désa
Jenarkidul kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jenarkidul
Jenarkidul
Jenarkidul kapernah ing Jawa Tengah
Jenarkidul
Jenarkidul
Jenarkidul kapernah ing Indonesia
Jenarkidul
Jenarkidul
Koordhinat: 7°48′26″S 109°58′43″E / 7.80717°S 109.97854°E / -7.80717; 109.97854Koordhinat: 7°48′26″S 109°58′43″E / 7.80717°S 109.97854°E / -7.80717; 109.97854
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2028

Jenarkidul iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.