Brondongreja, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Brondongreja
Désa
Brondongreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Brondongreja
Brondongreja
Brondongreja kapernah ing Jawa Tengah
Brondongreja
Brondongreja
Brondongreja kapernah ing Indonésia
Brondongreja
Brondongreja
Koordhinat: 7°46′51″S 109°58′59″E / 7.78072°S 109.98316°E / -7.78072; 109.98316Koordhinat: 7°46′51″S 109°58′59″E / 7.78072°S 109.98316°E / -7.78072; 109.98316
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2039

Brondongreja iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)