Nampu, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nampu
Désa
Nampu kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Nampu
Nampu
Nampu kapernah ing Jawa Tengah
Nampu
Nampu
Nampu kapernah ing Indonésia
Nampu
Nampu
Koordhinat: 7°51′32″S 109°59′18″E / 7.85894°S 109.98844°E / -7.85894; 109.98844Koordhinat: 7°51′32″S 109°59′18″E / 7.85894°S 109.98844°E / -7.85894; 109.98844
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2015

Nampu iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)