Menyang kontèn

Jatikontal, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatikontal
Désa
Jatikontal kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jatikontal
Jatikontal
Jatikontal kapernah ing Jawa Tengah
Jatikontal
Jatikontal
Jatikontal kapernah ing Indonesia
Jatikontal
Jatikontal
Koordhinat: 7°52′54″S 110°00′05″E / 7.8817°S 110.00142°E / -7.8817; 110.00142Koordhinat: 7°52′54″S 110°00′05″E / 7.8817°S 110.00142°E / -7.8817; 110.00142
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2002

Jatikontal iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.