Menyang kontèn

Plandi, Purwadadi, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Plandi
Désa
Plandi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Plandi
Plandi
Plandi kapernah ing Jawa Tengah
Plandi
Plandi
Plandi kapernah ing Indonesia
Plandi
Plandi
Koordhinat: 7°47′37″S 109°59′42″E / 7.79372°S 109.995°E / -7.79372; 109.995Koordhinat: 7°47′37″S 109°59′42″E / 7.79372°S 109.995°E / -7.79372; 109.995
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwadadi
Kodhe laladan
administrasi
33.06.03.2033

Plandi iku désa ing Kacamatan Purwadadi, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.