Menyang kontèn

Sungai Pasir, Pantai Lunci, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sungai Pasir
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanPasisir Lunci
Pamaréntahan
 • Lurah désaSaparudin
Pepadhet5,6

Sungai Pasir iku sawijining désa ing Kacamatan Pasisir Lunci, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 287 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 10 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 36 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 1.593 jiwa. Padunung lanang okèhé 790 jiwa lan sing wédok okèhé 803 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]