Menyang kontèn

Sukaraja, Sukamara, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukaraja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanSukamara
Pamaréntahan
 • Lurah désaSono
Pepadhet4,5

Sukaraja iku siji désa ing Kacamatan Sukamara, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Désa iki duwé jembar 107 km2, adohé saka kutha krajan kacamatan kurang luwih 37 km lan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 44 km. Cacahé sing ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, ya iku 484 jiwa. Padunung lanang okèhé 244 jiwa lan sing wédok okèhé 240 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sono 107 484 244 240 4.5 37 44