Menyang kontèn

Padang, Sukamara, Sukamara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Padang
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènSukamara
KacamatanSukamara
Jembar156 km2 [1]
Cacah padunung4.228 jiwa (2008) [2]
Kapadhetan27,1

Padang iku kalurahan ing Kacamatan Sukamara, Kabupatèn Sukamara, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia, uga dadi kutha krajan kacamatan.

Kalurahan iki duwé jembar 156 km2. Adohé kalurahan iki saka saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 7 km. Cacahé kang ndunungi miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, yaiku 4.228 jiwa. Padunung lanang okèhé 2.214 jiwa lan kang wédok okèhé 2.014 jiwa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]