SMA Negeri 78 Jakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
SMA Negeri 78 Jakarta
Informasi
Diadegaké 1975
Jenis Negeri
Kepala Sekolah Drs. Sony Juhersoni, MPd
Gunggung kelas 10 kelas setiap tingkat
Program jurusan IPA dan IPS
Rentang kelas X, XI Ilmu Alam, XI Ilmu Sosial, XII Ilmu Alam, XII Ilmu Sosial,
Kurikulum Kurikulum Tingkat Ékan Pendidikan
Gunggung siswa 1080 siswa (40 siswa per kelas)
Status Negeri
Nilai mlebu paling cendhèk 8.538 (2008)
Nilai mlebu paling dhuwur 9.675 (2008)
Nilai mlebu rata-rata 8.870 (2008)
Alamat
Lokasi Jl. Bhakti IV/1, Kemanggisan, Palmerah,, DKI Jakarta
Telp./Fax 021-5327115 / 021-5482914
Situs web Situs Resmi SMA Negeri 78 Jakarta

Sekolah Menengah Atas Negeri 78 Jakarta ya iku Sekolah Menengah Atas Negeri kang mapan ing bilangan Kemanggisan, Palmerah, Jakarta Barat.

Kurikulum[besut | besut sumber]

Kurikulum kang digunakaké SMA Negeri 78 Jakarta ya iku Sistem Kredit Semester kang wiwit diujicobakake lan diterapake wiwit angkatan 2007-2010. Kurikulum saka Cambridge University (IGCSE lan International A-level) kang digunakaké ing Kelas Internasional kang kanthi basis Basa Inggris.

Penghargaan[besut | besut sumber]

Kementerian Hukum dan HAM mènèhi penghargaan mirunggan marang SMA 78 Jakarta amarga dianggep SMA kang tertib hukum ya iku ora tawuran utawa bullying ing sekolah. Penghargaan diwènèhake langsung déning Menkum HAM Amir Syamsuddin didampingi Wamenkum HAM Denny Indrayana. Acara digelar ing kantor Kemenkum HAM, Jl HR Rasuna Said, Kuningan, Jaksel, Senin (31/10/2011).[1]

Fasilitas[besut | besut sumber]

Kesiswaan[besut | besut sumber]

Ekstrakurikuler[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. "Tak Pernah Tawuran dan Bullying, SMA 78 Dapat Penghargaan". detik.com. Dijupuk 17 Juli 2014.